Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında telefon hilesi!

Yıllardır ekranın en çok izlenen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılar bazen çok enterasan sorular soruluyor. Ama bu kez soru değil telefon jokeri olay oldu.

Fenomen yarışma izleyicileri yıllardır ekrana kilitlemiyi başarıyor. Bilgileriyle ödüller kazanan yarışmacılar bazen farklı yollara başvurabiliyorlar. Yarışmacıya yöneltilen soru sonrası telefon jokerini kullandı. Telefon jokeri ile aradğı arkadaşı cevabı '1 dakika' dedikten sonra cevap verdi. Programın sunucusu usta oyuncu Selçuk Yöntem'den beklenmedik bir tepki gelmesi herkesi şaşırttı.

Soruyu doğru cevaplayan yarışmacı mutluluğunu yaşayamadan şok oldu. Soruyu doğru olarak yanıtlayan yarışmacı telefon kapandıktan sonra Selçuk Yöntem'in tepkisiyle karşılaştı. Kadın yarışmacı telefon jokerini kullanırken arkadaşının soruya uzun bir süre bekledikten sonra doğru olarak cevap vermesi akıllarda soru işareti bıraktı. Bunun üzerine Selçuk Yöntem'de tepkisini gösterek şaşkınlık yarattı.

Sakinliği ile bilinen Yöntem, 'arkadaşın durdu, durdu, düşündü elini başına koydu düşünde ve cevabı buldu' dedi. Usta oyuncunun tepkisini fark etmeyen yarışmacı evet diyerek Yönteme destek verdi.

Bu olayın ardından fenomen yarışmayı takip edenlerin akılarına 'telefon jokerini' kullanırken soruların cevaplarına Google'dan mı bakıyorlar sorusu geldi.

İşte o anlar;

YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? EMNİYETTE ’KÖZ’ÜN GÖLGESİ Mİ VAR? 10 milyar dolarlık halka arz geliyor 1000 terörist öldürüldü!
Sonraki Haber