Kilo vermeye yardımcı 5 mucizevi yiyecek!

Kilo vermek için çeşitli yöntemler araştırılıyor. Sizler için zayıflamaya yardımcı mucizevi 5 yiyeceği araştırdık. İşte detaylar;

Türkiye’de obezite kadınlarda yüzde 41.5 erkeklerde ise yüzde 21.5’e yükselmiş durumda. Yani bu da Türkiye’de her 3 kadından ve her 5 erkekten birinin obeziteyle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon, bazı kanser türleri, solunum sistemi hastalıkları, kas-iskelet sistemi hastalıkları gibi pek çok kronik hastalığa zemin hazırlayan obezite ayrıca hayat kalitesi ve beklenen yaşam süresini de olumsuz yönde etkiliyor. Diyetisyen Emel Terzioğlu Arslan, kilo vermeyi kolaylaştıracak aynı zamanda sağlıklı ve metabolizmayı hızlandıran 5 mucizevi besini sıraladı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?