"Kılıçdaroğlu’nun ABD’de FETÖ’cü isimlerle çekilmiş fotoğrafları var"

FETÖ’cü isimlerle çekilmiş fotoğrafları var CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gittiği ABD gezisi gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine ilişkin “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da neler yaptığı netleşti. FETÖ’cülerlen görüşmeleri var. Kılıçdaroğlu’nun ABD’de FETÖ’cü isimlerle çekilmiş fotoğrafları var” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gerçekleştirdiği ziyaretin tartışmaları sürüyor. Konuyla alakalı Turgar Güler canlı yayınına katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek gündeme dair soruları yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD'deki kayıp 8 saatlik zaman dilimi hakkında açıklamalarda bulunan Gökçek “FETÖ’cüler ile görüşmeleri var. Kemal Kılıçdaroğlu görüşmedim derse fotoğrafları çıkar. Sen oraya gideceksin elini kolunu sallayarak kaçacaksın. Seni orada takip edecek olmayacak mı? Seni orada görecek olamayacak mı? Türkiye Cumhuriyeti öyle bir devlet ki, aldığın nefesten haberi vardır.” dedi.

“Kılıçdaroğlu sıkıyorsa inkar etsin”

FETÖ’cü isimlerle çekilmiş fotoğraflarının olduğunu iddia eden Gökçek “Kılıçdaroğlu sıkıyorsa inkar etsin. Meraklı bir yığın gazeteci var. Neden takılmasın peşine. Kendi gazetecilerini atlatmış olabilir ama meraklı gazeteciler peşine düşmüştür. FETÖ’cülerin kendi içinde birbirini ispiyon etmeyecekleri ne mağlum? Hepsi birbirini dibini oyuyor. Yakın zamanda görüntüleri de çıkar bu durumun. Orada kesinlikle FETÖ’cüler ile görüşmeler oldu. Ben yüzde yüz bu kanaatteyim.” dedi.

“İlk aday Meral Akşener, ikinci aday Mansur Yavaş”

Turgay Güler’in FETÖ’cüler ile Kemal Kılçdaroğlu ne konuştu sorusuna yanıt veren Gökçek “Sızan bilgilere göre FETÖ’cüler, Kılıçdaroğlu’na 'sen aday olma, sen seçilemezsin' dedi. Kılıçdaroğlu ise seçileceği konusunda konuşmalar yaptı ve bu konuda kesin kararlı olduğunu söylemiş. Kılıçdaroğlu'nu aday görmeyen FETÖ’nün ilk adayı Meral Akşener ikinci adayı ise Mansur Yavaş’tır.”

İsmail Kartal: Ümitle alakalı bir şey söyleyemeyiz! Sergen Yalçın geleceği hakkında konuştu: Son 3 maç buradayım ama... Fenerbahçe'de şok sakatlıklar! 2 isim 1 dakika arayla pes etti
Sonraki Haber