Fatura provokasyonu... 'Çok daha büyük bir faturayı toplumun ve devletin ödemesine sebep oluyorsun!'

SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

Usta isim SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tehlikeli fatura provokasyonunu ve Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Gazeteci Ayşenur Arslan'ın tepki çeken sözlerini masaya yatırdı.

"BELEDİYELERİNİZE BAĞLI KİŞİLER 'SU FATURALARINI ÖDEMİYORUZ' DESELER NE OLACAK?"

Nedim Şener, "Bu kişi devleti yönetme adayı. Yarın öbür gün belediyelerinize bağlı kişiler 'su faturalarını ödemiyoruz' deseler ne olacak? Adalet Yürüyüşü benzetmesi yapıyorlar. O yürüyüşü yaparken bütün zahmet şahıs olarak karşılanır, faturayı ödemediğinizde ise bütün topluma faturası çıkar. Genelleştirilebilecek, sosyal maliyeti olacak duruma sebep oluyorsun. Bugün bu faturayı ödememek için adım atıyorsun ama çok daha büyük bir faturayı toplumun, devletin ödemesine sebep oluyorsun.

"DİĞER İTTİFAK ÜYELERİNİN BUNA KARŞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI"

Birileri Kılıçdaroğlu'na akıl vermiş ama kim verdiyse her şeyi berbat ediyorlar. Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısıyla ilgili bir ankette diğer ittifak üyelerinin buna karşı olduğu ortaya çıktı. Tarihin en büyük hezimetlerinden birisi. Kılıçdaroğlu'nu bu konuda hem ittifak üyeleri hem de parti tabanında yalnız bırakma gibi bir tutum söz konusu. Dünyadaki birçok savaşın arkasında enerji meselesi vardır. Türkiye geleceği planlarken yerli kaynaklarını artırmaya çalışıyor. Enerjinin dağıtılması, kullanılması konusunda devlet öncü olmalı ve süreçler yeniden planlanmalı.

"GÜNÜN SİYASİ KOŞULLARINDAN DOLAYI AKIL TUTULMASI GİBİ BİR ŞEY"

Arslan'ın TMT'nin fonksiyonlarını bilmemesi mümkün değil. Nasıl bu noktaya geliyorlar? Günün siyasi koşullarından dolayı akıl tutulması gibi bir şey. Rumlar terör örgütü kurup suikastlar yaparken, TMT Türk savunma birliğidir, direniş örgütüdür." sözlerini kullandı.

Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!