Kılıçdaroğlu yine alay konusu oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı grup toplantısında AK Parti'li gençlere seslendi. "Erdoğan hiç kimseden korkmaz sanıyorsunuz ama Erdoğan benden korkuyor." diyen Kılıçdaroğlu'nun o sözleri AK Parti'lileri güldürdü.

This browser does not support the video element.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Gençlik Kolları Kongresi'nde kendisine atıfla söylediği "Hayatın korkuyla geçti, korkaksın, bitkinsin" sözlerine dünkü grup toplantısında yanıt verdi.

"AK Parti Gençlik Kolları'ndaki bütün gençleri seviyorum, sevgi ve saygımı gönderiyorum. Erdoğan hiç kimseden korkmaz sanıyorsunuz ama Erdoğan benden korkuyor." diyen Kılıçdaroğlu'nun o sözleri AK Parti'lileri güldürdü.

'KOMEDYEN OLMALIYMIŞ'

O sözleri kahkahalara boğulan bir adamın videosu ile birlikte Twitter hesabından paylaşan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, "Her salı Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinleyince AK Partili gençler" notunu düştü.

Paylaşımın altına gelen yorumlarda Kılıçdaroğlu'na 'Komedyen olmalıymış' gibi eleştirilerde bulunuldu.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar