Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yetişmeye çalışıyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı anlara ilişkin bir videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "kontra atak" geldi... Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın aksine takım sporu yaparken değil, yürüyüş yaparken kaydedilen görüntülerini paylaştı. Bu görüntüler üzerine, CHP liderinin Erdoğan'a yetişmesi için yürümek bir yana koşması gerektiği yorumları yapıldı!

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakan ve danışmanları ile 28 Eylül’de basketbol maçı yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oynanan maçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte bazı bakanlar ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da ter döktü.

CHP LİDERİ YÜRÜYÜŞE ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşmasının ardından ise ilginç bir gelişme yaşandı.

Partisinin TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için Abant'ta bulunan Kılıçdaroğlu, kahvaltı öncesinde Abant Gölü'ndeki 7 kilometrelik yürüyüş parkurunda yürüyüş gerçekleştirerek Erdoğan'ın spor aktivitesine karşılık vermek istedi.

Yürüyüş esnasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Abant'ın doğa harikası olduğunu belirterek, "Arkadaşlarla beraber geziyoruz, yürüyoruz. Doğa oldukça güzel, göl güzel. İnsanlar sabah yürüyüşü yapıyorlar. Biz de yapıyoruz." dedi.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?