Kılıçdaroğlu: AK Parti'ye oy veriyorsan günah işliyorsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında AK Parti seçmenine yönelik tepki çeken açıklamalarda bulundu. Öğretmen ve çiftçilerin ardından şimdi de AK Parti'ye oy verenleri hedef alan Kılıçdaroğlu, israfı haram ve günah olarak kabul edenlerin hala AK Parti'ye oy vermeye devam etmesi halinde onların da "günah işlediğini" savundu.

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada bu kez de AK Parti seçmenini hedef aldı.

Daha önce çiftçileri "İki elim yakanızda" ve öğretmenleri de "Siz hoca falan değilsiniz" diyerek AK Parti'ye oy verdikleri için hedef alan Kılıçdaroğlu, şimdi de AK Parti'ye oy vermenin "günah olduğunu" savundu.

"HALA OY VERİYORSAN GÜNAH İŞLİYORSUN"

Kılıçdaroğlu, "İsraf haram değil mi? Haram. Günah değil mi? Günah. AK Parti’ye geçmişte oy veren bütün kardeşlerime sesleniyorum. Eğer israf haramsa sen gidip hala AK Parti’ye oy veriyorsan sen de günah işliyorsun" ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"