Kılıçdaroğlu ABD’de randevu alamadı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD’ye giden ve fondaş medya arasında kavgaya neden olan Kılıçdaroğlu’nun randevu talepleri karşılıksız kaldı.

Seçim öncesinde fon bulmak ve yurt dışından destek almak üzere ABD’ye gittiği öne sürülen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu umduğunu bulamadı.

SANDERS İLE OBAMA GERİ ÇEVİRDİ

TELE 1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bazı isimlerin randevu vermediğini iddia etti. 

Polat'ın iddiasına göre Kılıçdaroğlu’nun randevu talep ettiği bir takım kişiler arasında yer alan Demokrat Parti'li Bernie Sanders talebi reddettiği öğrenildi. Son dönemde popülerliğini yitirmiş bir isim olan Sanders'ın Kılıçdaroğlu ile görüşmediyi reddetmesi dikkati çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun programının stratejik hatalarla dolu olduğunu söyleyen Yılmaz Polat, randevu talep edilen isimlerden birinin eski ABD Başkanı Barack Obama olduğunu ancak talebin geri çevrildiğini dile getirdi.

Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk Emine Erdoğan ile ilgili iddialarla ilgili açıklama Fırtına derbide esemedi, Samsun'dan çelmeyi yedi!
Sonraki Haber