"Keşke her şeyi zamanında Erdoğan'a anlatsaydım"

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu cezaevindeki eşi Ünsal Ban ve ağabeyi eski SPK Başkanı Ali Taşkesenlioğlu ile ilgili suçlamaların ardından "Şimdiki aklım olsaydı Recep Tayyip ve Emine Erdoğan'a yaşadıklarımı ilk baştan anlatırdım " dedi.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, İstanbul'daki Pera Palas Otel'de tesadüfen karşılaştığı AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile yaptığı 3 saatlik söyleşiyi köşesine taşıdı.

"BEN KADIN CİNAYETİNİN ALASINI YAŞADIM"

Taşkesenlioğlu, boşanma süreciyle ilgili detay veremeyeceğini belirterek, “Tek isteğim boşanmaktı Nagehan Hanım, tek suçum ondan ayrılmak istemekti. Boşanmak istediğim için tüm suçları ortaya çıkacak diye bunlar başıma geldi. Ben kadın cinayetinin alasını yaşadım, üçüncü sayfa haberlerine konu oldum ben diri diri öldüm! 30 sene önce ölmüş babamla ilgili bile iftiralar attılar, evimde elimde bıçaklı görüntülerim yayınlandı, çırılçıplak bırakıldım. Neden bu acıları ben yaşadım?” diye konuştu.

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA ERDOĞAN'A YAŞADIKLARIMI ANLATIRDIM"

Zehra Taşkesenlioğlu, ayrıca "Şimdiki aklım olsaydı Recep Tayyip ve Emine Erdoğan'a yaşadıklarımı ilk baştan anlatırdım Nagehan Hanım ama evlenirken şahit yapmışım, bunları anlatmak olmaz gibi geldi, gitmedim”" dedi. 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı! Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi
Sonraki Haber