Kerkük'teki kum fırtınasında 50 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Irak'ın birçok bölgedsinde etkili olan yoğun kum fırtınası Kerkük kentinde onlarca kişinin boğulma tehlikesi geçirmesine neden oldu. Nefes darlığı ve boğulma tehlikesi geçirenlerin büyük bir kısmının hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

This browser does not support the video element.

Irak'ın batı ve güney illeri başta olmak üzere birçok bölgede etkisini gösteren kum fırtınası Kerkük kentinde onlarca kişinin boğulma tehlikesi geçirmesine neden olduğu belirtildi.

Kerkük İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte yoğun kum fırtınasından dolayı 50 kişinin etkilenerek nefes darlığı ve boğulma tehlikesi geçirdiği kaydedildi.

Boğulma tehlikesi geçirenlerin büyük bir kısmının hastaneye kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, bu kişilerden birçoğunun tıbbi müdahalelerin ardından taburcu edildiği aktarıldı.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!