Kerem Bürsin'den 5 yıl sonra gelen Serenay Sarıkaya hamlesi!

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile dört yıllık ilişkisi 2019'da sona eren ve Hande Erçel ile geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı belgelenen Kerem Bürsin'in, popüler müzik uygulaması Spotify'da eski aşkını hala takip ediyor olması dikkatlerden kaçmadı.

2019 yılında Serenay Sarıkaya'dan ayrılan oyuncu Kerem Bürsin’in, Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel ile el ele görüntülenmesi aşk iddialarını doğruladı.

 Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra kalbini uzun bir süre aşka kapatan Bürsin, Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamasının ardından eski aşkını etiketlediği fotoğraflardan da Sarıkaya'nın ismini kaldırdı.

5 YIL SONRA İSMİNİ SİLDİ

Hande Erçel ile Instagram'da tatil pozunu yayınlayan yakışıklı oyuncunun kısa süre sonra gelen flaş hamlesi ise dikkatlerden kaçmadı. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı 2016 yılında birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Bürsin, neredeyse beş sene sonra 'Serenay Sarıkaya' etiketini kaldırdı. Bürsin'in etiketi kaldırmasının Hande Erçel'in isteği ile olduğu iddia edildi.

ESKİ AŞKINI SPOTİFY'DA TAKİPTE!

Bütün bu gelişmelerin ardından Kerem Bürsin'in eski aşkını Spotify'da takip ettiği ortaya çıktı. Bürsin, Spotify'da yalnızca 3 kişiyi takip ediyor. O üç kişiden birisinin de eski aşkı Serenay Sarıkaya olması dikkat çekti. Sarıkaya, Spotify'da Bürsin dahil kimseyi takip etmiyor.

Kerem Bürsin'in eski aşkı Serenay Sarıkaya ile Instagram'da da birbirlerini takip etmeyi sürdürmesinin ardından gözler Hande Erçel'e çevrildi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber