Kerem Aktürkoğlu'ndan şok eden ücret talebi

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun yıldız ismi olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon beklentilerin oldukça altında kaldı. 2021-2022 sezonunda takımının kötü gidişatına rağmen kendi performansını bir hayli yükselten genç yıldızın bu sezon yine gol ve asistlerle katkıda bulunması bekleniyordu. Ancak Kerem Aktürkoğlu için tam tersi oldu. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımın en çok eleştirilen oyuncularından birisi olurken istediği yıllık ücret de belli oldu.

Geçtiğimiz sezon istatistiklerde ligin tozunu attıran Kerem Aktürkoğlu, bu sezon adeta dibi gördü. Sabah'ta yer alan habere göre; tüm maçlara ilk 11'de çıkan ancak beklenen seviyeye bir türlü gelemeyen Kerem Aktürkoğlu'nun bu görüntüsünün altında yeten sebeple ilgili gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'de ilk 8 hafta biterken Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu tartışılmaya devam ediyor. Başarılı futboluyla geçen sezona damga vuran genç oyuncu, bu sezon beklentilerin altında kalırken düşük maaşı nedeniyle kendisini sahaya yeterince veremediği şeklinde iddialar ortaya atılmaya başladı. Yıllık 10 milyon TL alan Kerem'in menajeriyle yönetim arasında zam görüşmelerinin bir süredir devam ettiği öğrenildi.

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!