Kenan Doğulu, "Aşk Oyunu" şarkısına klip çekti! / VİDEO

Kenan Doğulu yıllardır dillerden düşmeyen klasiklerinden biri olan 'Aşk Oyunu' şarkısını, sevilen şarkılarının caz formunda yeniden düzenlemelerinden oluşan on üçüncü stüdyo albümü "İhtimaller"de yepyeni bir düzenlemeyle dinleyicilerine sunmuştu.

Oyuncu Hayal Köseoğlu ve Onat Bulut'un başrolünde oynadıkları klibin hikayesi Ali Demirel'e ait. Klipte genç bir çift gece başlarken şehir manzarasına karşı, "Bu gece birbirimize karşı yapacağımız tekliflere karşı birbirimize söz verelim" der ve iki aşığın romantik, macera dolu, bol oyunlu gecesi başlar.

Yapımcılığını İpek Ural, görüntü yönetmenliğini ise Firar Güney Kayran'ın üstlendiği; eğlenceli, sıcacık bir aşkın anlatıldığı "Aşk Oyunu" klibi, Ali Demirel ve İpek Ural yönetmenliğinde, Ege sahillerinin birbirinden güzel şehirleri ve sokaklarında çekildi.

Şarkılarıyla olduğu kadar, sevilen klipleriyle de gönlümüzde sağlam bir yere sahip olan Kenan Doğulu'nun "Aşk Oyunu" şarkısının video klibi, dün tüm müzik kanallarında yayınlandı.

Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir? İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişmek için planını yaptı!
Sonraki Haber