Kemikleri sayılıyor! Bella Hadid'in aşırı zayıf görüntüsü sevenlerini korkuttu

Paris Moda Haftası kapsamındaki Coperni defilesinde sıradışı bir elbiseyle podyumda yürüyen dünyaca ünlü model Bella Hadid'in zayıf hali sosyal medyada gündem oldu. Paris Moda Haftası'nda sprey boya püskürtülerek yapılan elbisesiyle büyük ses getiren 25 yaşındaki model bir deri bir kemik haliyle hayrete düşürdü. Güzel mankenin zayıf görünmek uğruna sağlığını hiçe saydığı ve gün içerisinde bir şey yemeyip sadece 2 paket sigara ve 2 adet enerji içeceği tükettiği öğrenildi.

Podyumlarda fırtınalar estiren 35 yaşındaki dünyaca ünlü model Bella Hadid'in eski halinden eser kalmadı. Son olarak Paris Moda Haftası'nda podyuma çıkan Bella Hadid'in aşırı zayıflamış görüntüsü sevenlerini korkuttu. Ünlü modelin güzelleşmek uğruna sağlığını hiçe sayıp sadece sigara ve enerji içeceği tükettiği iddia edildi. Bella Hadid'in eski hali ve son hali arasındaki büyük fark ise hayrete düşürdü. 

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri