Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu açıklaması: 'Görevinin başındadır'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Yargıtay kararı ile siyasi parti üyeliği düşürülmüştü. Konuyla alakalı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, ''Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır. Biz Canan Hanım'ı İstanbul İl Başkanı olarak yüreğimize yazdık. Adaletsizliğe boyun eğmeyeceğiz" dedi. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu, polise yumruk atan DBP'li vekil Saliha Aydeniz için "Asla doğru bulamayız, doğru değil" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliğinin düşürülmesi ile ilgili açıklama yaptı.

 ''CANAN KAFTANCIOĞLU GÖREVİNİN BAŞINDADIR''

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

''Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır. Biz Canan Hanım'ı İstanbul İl Başkanı olarak yüreğimize yazdık. Adaletsizliğe boyun eğmeyeceğiz.

Canan Hanım ne yaptı? Neden il başkanlığı düşürülüyor birilerinin talimatıyla? Biz evet mi diyeceğiz? Bizde Kuva-yı Milliye ruhu vardır. Hukuka saygılıyız ama adalet adalet olduğu sürece. Biri görevinden alınacak buna evet demeyiz.''

DBP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN POLİSE SALDIRISINA TEPKİ

Kılıçdaroğlu, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz'in, İstanbul Kadıköy'deki eylemde polise yumruklu saldırısına da tepki gösterdi.

CHP lideri, ''Asla doğru bulamayız, doğru değil. Güvenlik güçlerine yumruk atmak doğru değil. Hele hele bir milletvekilinin yapması asla doğru değil'' dedi.

Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"
Sonraki Haber