Kemal Belgin'den tepki çeken Abdülkadir Ömür yorumu

A Spor yorumcusu Kemal Belgin'in Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür hakkındaki küçümseyici yorumları, Bordo-Mavili taraftarın tepkisini çekti... Kemal Belgin Abdülkadir Ömür için ne dedi? işte o görüntüler...

This browser does not support the video element.

Duayen gazeteci Kemal Belgin'in Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür hakkındaki bir yorumu Bordo-Mavili taraftarların tepkisini seçti.

A Spor yorumcusu Belgin, bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 22 yaşındaki futbolcuyu tiye alarak "Real Madrid'e gitmiyor muydu o?", "Ufaklık", "Bir buçuk metrelik adam Avrupa'da top oynar mı?" şeklindeki ifadeleri sosyal medyada gündeme geldi. Trabzonspor taraftarları #HaddibilKemalBelgin etiketiyle yüzlerce paylaşımda bulundu. 

Karadeniz basını da Belgin'in bu ifadelerini haberleştirerek "Haddini aştı" yorumunda bulundu. Kemal Belgin'in Fenerbahçeli olması da bu yorumlarda ve tepkilerde etkiliydi...

Bu sezon Süper Lig'de 16 maça çıkan Abdülkadir Ömür, Konyaspor maçında bileği kırılınca sezonu kapatmıştı.

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!