Kedi iskelenin altında mahsur kaldı, Sahil Güvenlik kurtardı

Bir kedi Beykoz İskelesi’nin altında mahsur kaldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı DEGAK-4 timi sevimli kediyi kurtardı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Onlar bizim can dostlarımız. Ne zaman nereye girecekleri hiç belli olmuyor" sözleriyle paylaştı.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da bulunan Beykoz İskelesi’nin altında bir kedi mahsur kaldı. Talihsiz kedi, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı DEGAK-4 timi görevlilerince kurtarıldı.

İSTANBUL VALİSİ TWITTER'DAN PAYLAŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sevimli kedinin kurtarılma anlarını sosyal medyadan paylaştı. Vali Yerlikaya, videoya, "Onlar bizim can dostlarımız. Ne zaman nereye girecekleri hiç belli olmuyor. Bugün Beykoz İskelesi altından sevimli bir kediyi kurtaran Sahil Güvenlik Komutanlığımıza bağlı DEGAK-4 Tim görevlilerimize teşekkür ediyorum” notunu ekledi.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim