Kedi Eros'un katilinin cezası belli oldu! O cezaya Aleyna Tilki'den büyük tepki geldi

Binlerce hayvan severin takip ettiği davada sonuç belli oldu. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'de davayı yakından takip eden isimlerdendi. Eros'un katiline "Kasten hayvan öldürme" suçu ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Bunun üzerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Aleyna Tilki tepkisini dile getirdi. İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı...

İstanbul Başakşehir'de yılbaşı gecesi yaşanan olay kan dondurmuştu. Şiddetin her türlüsünün arttığı bugünlerde Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanması sanat camiasında tepki gördü. Suçluya "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!