Kazım Türker'den Fenerbahçe'ye büyük destek!

Fenerbahçe tarafından geçtiğimiz ay başlatılan Fener Ol kampanyası çerçevesinde dün akşam TV8 ekranlarında "Fenerbahçe WinWin" adlı bir etkinlik düzenlendi. Ünlü sanatçılar ve sarı lacivertli eski yıldızların bizzat çalışarak destek verdiği etkinliğe telefonla katılan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker büyük bir desteğe imza attı.

Acun Ilıcalı tarafından sunulan programı telefonla katılan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı konuştuğu Semih Şentürk'e ilk olarak bin forma tutarında desteğini açıkladı. 

Ilıcalı bu desteği açıkladıktan sonra ünlü iş adamından bu rakamı artırmasını beklediklerini söyledi. Bunun üzerine Kazım Türker rakamı bin 500 formaya çıkardı. 

Kazım Türker'in sarı lacivertlilerin Fener Ol kampanyası çerçevesinde düzenlenen "Fenerbahçe WinWin" adlı programdaki büyük desteği stüdyoyu dolduran taraftarlardan büyük alkış aldı. 

TV8'den dün akşam gerçekleştirilen "Fenerbahçe WinWin" adlı programda taraftarların oylarıyla belirlenen ve Can Bartu, Basri Dirimlili, Fikret Arıcan, Selçuk Yula, Cihat Arman, Lefter Küçükandonyadis gibi efsane futbolcuların imzalarının yer aldığı “Efsane Çubuklu” forma 300 TL’den satışa sunuldu.

Fenerbahçe’yi destekleriyle yalnız bırakmayanlar, tam 5 ev ve 20 otomobil, Zeljko Obradovic ile yemek, imzalı Alex de Souza forması, kombine bilet, takımla birlikte deplasmana gitme, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde maç yapma fırsatı ve hayallerini süsleyen 5000 ödülden birine sahip olma şansını da yakaladı.


DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber