Kazdağları eteklerinde çıkan orman yangını kontrol altında

Edremit’in üst mahalleleri Yaşyer ve Çamcı'da orman yangını çıktı. Orman keipleri havadan ve karadan müdahale ederek 2 saatte alevleri kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri yangından sonra Kuran-ı Kerim okutup, hayır dağıttı.

This browser does not support the video element.

Kazdağları eteklerinde bulunan Edremit’in üst mahallelerinde bugün öğleden sonra orman yangını çıktı.

Yaşyer ve Çamcı Mahalleri arasında bilinmeyen nedenle çıkan yangına karadan orman ekipleri, havadan ise helikopter ile müdahale edildi. Yangını söndürmek için mahalle sakinleri de karadan görevlilere destek verdi.

Yangın 2 saate yakın süren mücadele sonrası kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Mahalle sakinleri yangının söndürülmesi üzerine Yaşyer Mahallesi’nde Kuran-ı Kerim okuttu, imece usulü yemek hayrı düzenlendi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

İHA

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"