Kaza yapan otobüs durağa daldı! Bekleyen yolcular aracın altında sıkıştı

Kocaeli'de önce hafif ticari araçla çarpışan otobüs daha sonra durağa daldı. Durakta bekleyen yolculardan 3'ü ise otobüsün altında sıkışarak yaralandı. Otobüs şoförü önce olay yerinden kaçtı, sonra geri döndü.

This browser does not support the video element.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, N.Z.Ç. idaresindeki 41 J 6064 plakalı halk otobüsü, sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesiyle ara sokaktan çıkmakta olan M.Y. yönetimindeki 54 ZY 920 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yolun karşı şeridine savrulurken, otobüs İstasyon Mahallesi Marmaray Durağı'na çarparak durabildi. Durakta bekleyen yolculardan 3 tanesi otobüsün altında sıkıştı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ ÖNCE KAÇTI, SONRA KAZA YERİNE DÖNDÜ

Kazanın şokuyla otobüs şoförü N.Z.Ç. önce kaçıp sonra tekrar olay yerine döndü. Otobüsün altında sıkışan vatandaşlar itfaiye ekiplerinin çabalarıyla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar Farabi ve Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

"OTOBÜS ÇOK SÜRATLİYDİ"

Hafif ticari aracın sürücüsü olan Mehmet Yerlikaya kazayı, "Çok süratliydi. Ben ara sokaktan çıktım. Hiç fren yapmadan üzerime doğru gelip bana çarptı. Sonra da kaçtı" sözleriyle anlattı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar