Kaza mı kasıt mı araştırılıyor... ABD polisi Yiğit Tokbey'e çarpan ve kaçan araçlar için ihbar bekliyor

Eski ünlü manken Hülya Yiğitalp ile iş insanı Rıfat Tokbey’in uzay mühendisi oğlu Yiğit Tokbey’in ölümü Türkiye’de ve California’da gündem oldu. SuperHaber’in duyurduğu ve Santa Barbara’da meydana gelen kaza sonrası, ABD polisinin Yiğit Tokbey’in motosikletine çarpan ve olay yerinden uzaklaşan araçlar için ihbar beklediği ortaya çıktı.

Oyuncu, ses sanatçısı ve eski ünlü “Milli Manken” Hülya Yiğitalp’in en büyük oğlu kıdemli fırlatma mühendisi Yiğit Tokbey’in Amerika’da yaşamını yitirmesi şok etkisi yarattı.

GENÇ MÜHENDİSİN ÖLÜMÜ CALIFORNIA MEDYASINDA

SuperHaber’in elde ettiği yeni bilgilere göre, California’da bir motor kazası sonucu meydana geldiği ifade edilen kaza sonrası yerel medyada, ”Santa Barbara İlçesi Şerif Ofisi sözcüsü Raquel Zick'e göre, çarşamba günü Orcutt yakınlarındaki Otoyol 1'de çok sayıda aracın çarpışması sonucu hayatını kaybeden motosikletçinin kimliği 31 yaşındaki Lompoc'lu Yiğit Tokbey olarak belirlendi.” denildiği görüldü.

ABD polis yetkililerine dayandırılan aynı haberlerin devamında ise kaza ile ilgili olarak detaylı bilgiler verilerek, ”LinkedIn'e göre Tokbey, SpaceX'in Kıdemli Fırlatma Mühendisi olup Lompoc'taki Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nde çalışmaktadır. Yaklaşık 21.23'te. 17 Ocak'ta Kaliforniya Otoyol Devriyesi (CHP), Graciosa Yolu'nun hemen güneyinde, güneye giden Otoyol 1'de yayaların karıştığı bir araç çarpışması raporu aldı. CHP, polislerin olay yerine vardıklarında çok sayıda aracı gözlemlediğini ve insansız bir motosikletin otoyolun güney tarafındaki banketinde durduğunu belirtti.” yazıldı.

UZAY MÜHENDİSİ YİĞİT TOKBEY’İN ÖLÜMÜNDE KASIT İHTİMALİ İLE KAÇAN ARAÇLAR ARANIYOR

Yayınlanan haberlerin son bölümünde çok iyi eğitimli ve başarılı uzay mühendisi Tokbey'in henüz bilinmeyen bir nedenle motosikletinin kontrolünü kaybederek yoldan çıkarak güney yönlü otoyol şeridinde hareketsiz kaldığı belirtildi.

Genç Türk mühendisin ölümü ile sonuçlanan kaza ile ilgili olarak, ”Daha sonra karşıdan gelen çok sayıda araç ona çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Tokbey'in hayatını kaybettiğini belirledi. Görgü tanıkları, daha fazla aracın Tokbey'e çarptığını ancak polis gelmeden önce olay yerinden ayrılmış olabileceğini ifade edilerek, ”Kazanın kesin nedeni ise halen araştırılıyor. Polis ve yetkililer, ölümcül kazaya karışmış olabilecek araçların belirlenmesine yardımcı olabilecek veya daha fazla bilgi verebilecek herkesin (805) 349-8728 numaralı telefonu aramasını umuyor.”  ifadeleri dikkati çekti.

77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği operasyonu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden Ankara için sağanak yağış uyarısı!
Sonraki Haber