Trabzonspor fırtınası bu kez Kayseri'de esti... 2-1 kazanan Bordo-Mavililer namağlup unvanını korudu

Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor'a konuk olan Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın golleriyle 1-2 galip geldi. 2 maçlık beraberlik serisini bozan Bordo-Mavililer milli araya 18 puanla yenilgisiz giriyor. Kayseri ekibi ise Hikmet Karaman döneminin ilk iç saha yenilgisini tattı.

Trabzonspor fırtınası bu kez Kayseri'de esti... Son iki maçında 4 puan kaybeden ve liderlik şansını kullanamayan Bordo-Mavililer, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Karadeniz ekibi zorlu deplasmanda 12. dakikada Anastasios Bakasetas'ın golüyle 0-1 öne geçti. Ev sahibi 41'de Emrah Başsan'la cevap verdi ve ilk yarı 1-1 bitti. Bakasetas 60'ta bu kez penaltıyı gole çevirdi ve Trabzonspor'a 3 puanı getiren isim oldu. Yunan yıldız bu sezon Süper Lig'de 7 maçta 3 gol, 3 asistle oynuyor.

Bu galibiyetle puanını 18 yapan Fırtına, milli aradan sonra Fenerbahçe'yi konuk olacak. Hikmet Karaman'ın takımı ise Alanyaspor deplasmanında...

Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 1 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı sonuçları açıklandı! Gazeteci Kılıçarslan: "Cübbeli Ahmet milli güvenlik sorunudur"
Sonraki Haber