Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: İnşallah kupayı bu şehre getireceğiz

Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor’u eleyerek finale kaldı. Başkan Berna Gözbaşı, 4-2’lik sonuçla galip geldikleri maçın ardından, "İnşallah bu kupayı bu şehre getireceğiz" dedi.

This browser does not support the video element.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Yukatel Kayserispor, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u 4-2’lik sonuçla mağlup ederek finale çıkan ilk takım oldu.

Stadyum çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Biz bugün Türkiye’nin lokomotif takımlarından Fenerbahçe, geçen senenin şampiyonu Beşiktaş ve bu senenin şampiyonu Trabzonspor’u eleyerek finale yükseldik. Ben bu galibiyet için teknik heyeti, futbolcularımı ve Kayserispor camiasını kutluyorum. İnşallah bu kupayı bu şehre getireceğiz” dedi.

DHA

İşte olaylı derbide Mert Hakan'ın stad görevlisini darp ettiği anlar Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü! Fenerbahçeli oyunculardan derbi sonrası küfürlü sevinç! 'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu?