Kaynana ile gelin Yalı Çapkını'na damga vuruyor! Gülgün'ün anne şefkati Seyran'ı şaşırtıyor!

Star TV ekranlarının fenomen dizilerinden Yalı Çapkını her bölümüyle ses getiriyor. Dizide Ferit’in annesini kaynana Gülgün’ü canlandıran Gözde Kansu ile gelin Seyran’a hayat veren Afra Saraçoğu arasındaki rekabet görenleri şaşkına uğratıyor.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un oynadığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran ile Ferit karakterinin dışında diğer karakterlerde hikayeye can katıyor. Geleneksel bir yaşam tarzında ekranları süsleyen kaynana gelin tartışması değişik muhabbetleri de beraberinde getiriyor.

Ferit ile Seyran sahneleri diziye her ne kadar değişik bir hava katsa da iki oyuncunun başarılı ve doğal performansları sosyal medyada çok konuşulan sahneleri imza atıyor. İstanbul’da hiç tanımadığı bir aileye gelin gelen Seyran’a en büyük desteği veren kaynana Gülgün, ona bir anne şefkatiyle yaklaşıyor.

Gülgün gibi bir kaynana profiline oldukça yabancı kalan izleyenlerde bunun içerisinde farklı bir anlam arıyor. Sadece oğlunun yanında duran her daim gelinini tersleyen, onu durmadan tartaklayan ve arkasından işler çeviren kaynana figürüne ters gelen Gülgün; iyi niyeti ve samimiyetiyle beklentilerinde ötesine geçiyor.

Deneyimli bir oyuncu olan Gözde Kansu, Yalı Çapkını dizisindeki kaynana karakteri sayesinde çok ötede bir başarıya imzasını atıyor. Gülgün, ailenin en şefkatli ve yaraları sarmak adına Seyran’a her zaman destek olan bir isim olarak lanse ediliyor.

Akaryakıta çifte indirim!İşte 7 Mayıs güncel benzin, motorin fiyatları Bugün kimin maçı var? 7 Mayıs 2024 maç programı! 52 ilde zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına operasyon!
Sonraki Haber