Kayıp dövizcinin cansız bedeni bulundu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan döviz bürosu çalışana Berk Ergier'den 2 gündür haber alınamıyordu. Son olarak Kirazlı Mahallesi'ndeki kayalıklarda görülmüştü. Ergier'den o andan itibaren bir daha haber alınamadı. Her yerde aranan dövizcinin cansız bedeni ise bugün bulundu. Ergier'in cesedi en son görüldüğü yer olan kayalıkların dibindeki dere yatağındaydı...

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz gün ortadan kaybolan döviz bürosu çalışanı Berk Ergier'in akıbeti Türkiye çapında ilgi çekmişti. Televizyon programlarında yok oluşuna ilişkin birçok teori konuşuldu. 

Ortadan kaybolduğu gün son olarak Aydın'ın Kuşadası ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki bir restoran işletmecisi tarafından uçurumun kenarında fark edilmiş ve hatta görüntüsü çekilmişti. 

Bu bilgi üzerine ekipler döviz bürosu çalışanı Berk Ergier’i arama çalışmalarına kayalıkların bulunduğu uçurum civarında yoğunlaştırdı. 

Aramalara Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel ekiplerin yanı sıra AFAD ve AKUT çalışanları da katıldı.

Hassat burunlu köpeklerin de katıldığı arama ve kurtarma çalışmalarının neticesinde Ergier'in cesedi uçurumun altındaki dere yatağında bulundu. 

Cesedin bulunduğu bölge koruma altına alınırken, Kuşadası Cumhuriyet Savcısı bölgede inceleme yaptı. Savcının incelemesinin ardından Ergier’in cenazesi adli tıpa gönderildi. Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar... Sedyeden kalkıp doktora saldırdı!