Kayınvalidesinin evini böyle kundakladı

Samsun'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşinin annesine ait evi kundakladı. Gazete kağıdını tutuşturarak evde yangın çıkmasına neden olan damat güvenlik kameralarına yakalandı. Saniye, saniye görüntülenen olay sonrası adan gözaltına alındı.

This browser does not support the video element.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Y.'ye (75) ait evde küçük çapta yangın çıktı. Kundaklama olma ihtimali üzerine polise haber verildi.

Yangın kısa sürede söndürülürken, polis çevredeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri inceledi. Görüntüler incelendiğinde bir kişinin gazeteyi ateşe vererek evi yakmaya çalıştığı görüldü.

Yapılan araştırma sonucu yangını çıkartan kişinin ev sahibi M.Y.'nin kızı S.P. (46) ile evli olup boşanma aşamasında olan damadı A.P. (55) olduğu tespit edildi. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili A.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayda ilgili soruşturma başlatıldı.

Tansiyon bir anda yükseldi! Canlı yayını kestiler... SÜLEYMANCILAR'A YENİ SUÇLAMA! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir" BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI!