Kayınvalideden kan donduran hareket! Kocası, gelinlerini savununca satırla öldürdü...

Gelin-kayınvalide çatışması sadece Türkiye'de değil dünya genelinde de korkunç boyutlarda yaşanıyor. Bu çatışmanın son örneği Kenya'da yaşandı. 65 yaşındaki bir kayınvalide geliniyle tartışması sırasında, gelinini destekleyen 99 yaşındaki kendi kocasını satırla vahşi şekilde öldürdü.

Kenya'nın güneyinde bulunan Kagumo-ini köyünde tüyler ürperten bir cinayet işlendi. 

KOCASI, GELİNLERİNİ SAVUNUNCA SATIRLA ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre kayınvalide, kocasına kahvaltı hazırlayan geliniyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kayınpeder gelinini savununca kadın eline aldığı satırla kocasını kovalamaya başladı.Yaşlı kadın kısa süre içinde bahçede yakaladığı kocasının kafasını satırla kesip öldürdü.

GELİN: KAYINVALİDEM İKİMİZE DE HAKARETLER ETTİ

İsmi Betty Mumbi olan gelin ise, sabah uyanıp kayınpederine kahvaltı hazırladığını, bunun üzerine kayınvalidesinin kendisine ve kayınpederine hakaretler etmeye başladığını söyledi.

KAYINPEDERİM SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORDU

Kayınpederinin kızgın eşini sakinleştirmeye çalıştığını fakat sakinleşmek yerine kadının eşini satırla öldürdüğünü söyledi. Betty Mumbi, kaynanasına engel olmaya çalıştığını fakat kaynanasının kendisine de saldırdığını söyledi.

 Kaynak: Medyatava

Eski kız arkadaşının sevgilisine tuzak! Gerçek sonra anlaşıldı! Malatya'da akşam vakti korkutan deprem! Yüksek İstişare Kurulu Erdoğan başkanlığında toplandı
Sonraki Haber