Kayalıklardan düştü, jet ski ile kurtarıldı

Riva'da balık tutmak için deniz kenarına giden bir kişi, kayalıklara düşerek yaralandı. Ayağının kırılmasıyla kayalıklarda mahsur kalan vatandaş karadan taşınamayınca imdadına jet ski yetişti.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva’da balık tutmak için kayalıklardan denize doğru ilerleyen bir vatandaş, dengesini kaybederek düştü.

Ayağının kırılması nedeniyle kayalıklarda mahsur kalan kişinin yardımına itfaiye, sağlık ve Riva Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği üyeleri koştu.

Kayalıkların elverişsiz olması nedeniyle yaralı kişi karadan taşınamayınca jet ski ile karaya götürüldü. Yaklaşık 2 saat süren çabalar sonucunda kurtarılan yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

İHA

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…