Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı

Bir döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği Efe karakteriyle hafızalara kazınan, şimdilerde ekranlardan uzakta bir yaşam süren 43 yaşındaki oyuncu Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı. Dağhan Külegeç bir süredir aşk yaşadığı Tuğba Aytaş ile nişanlandı. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.

2007-2011 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan, başrollerinde Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver'in yer aldığı 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı Efe karakteriyle akıllara kazınan oyuncu Dağhan Külegeç, Tuğba Aytaş'ı ailesinden istedi. Evlilik yolunda ilk adımı atan Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş nişanlandı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...