Katy Perry'nin konseri sırasında 'gözünün düştüğü' video sosyal medyada viral oldu

38 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Katy Perry'nin yakın zamanda verdiği bir konseri sırasında çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Perry'nin konseri sırasında göz kapağı düştü ve ünlü şarkıcı gözünü bir süreliğine kontrol edemedi.

Hot N Cold, I Kissed a Girl, Bon appétit, Last Friday Night gibi şarkılarıyla tanınan Katy Perry, sahnede yaşadığı göz problemi nedeniyle kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Las Vegas'ta sevenleriyle bir arya gelen şarkıcı, konseri sırasında sağ gözünü kontrol etmekte zorlandı.

HAYRANLARINI ENDİŞELENDİRDİ


38 yaşındaki şarkının konseri sırasında göz kapağı düştü. O anlar ise sosyal medyada viral oldu. Perry, konser sırasında sağ gözünü kontrol edemeyince "nöbet geçiriyorum" ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının gözünün tuhaf hareketler yaptığını gösteren video, yıldızın hayranlarını endişelendirdi.

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ


TikTok'a yüklenen görüntülerde 38 yaşındaki şarkıcının gösterinin ortasında gözlerinden birini açmak için uğraştığı görülürken, birçok kullanıcı 'mekanik bir arıza' yaşadığını söyledi. Magazin gündemine bomba gibi düşen video, "Katy Perry TV" adlı bir TikTok hayranı tarafından yayınlandı. Video, sadece bir günde 17 milyondan fazla izlendi.

 

Videoda Perry'nin gözlerinden biri kapalıyken diğeri titreyerek açılıp kapanıyor. Birçok kullanıcı, takma kirpik yapıştırıcısının Katy Perry'nin gözünü kapattığını düşünürken, diğer kullanıcılar da şarkıcının migreni olduğunu ya da stres veya yorgunluk nedeniyle göz spazmı geçirmiş olabileceğini düşünüyor.


TikTok kullanıcıları videoya “Katy Perry iyi mi?”, "Bu gerçek mi? Onun için gerçekten endişelendim" gibi yorumlar yaparken, Twitter'da da bazı kullanıcılar, "Burada ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama Katy Perry'nin iyi olduğunu umuyorum", “Buna neyin sebep olduğu önemli değil… Olduğu gerçeği cehennem gibi korkutucu. Bu bir sağlık meselesi ve onun için en iyisini diliyorum" ifadeleriyle endişeli olduklarını dile getirdi.

Çağlar Söyüncü kariyerinde bir ilki başardı "Türkiye adına tüm dünyaya örnek bir operasyon" Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri başvurusunda son günler
Sonraki Haber