Katliamlara dur demek için BM binası önünde ilginç eylem!

Suriye rejiminin Doğu Guta'da yıllardır sürdürdüğü ve son günlerde iyice artırdığı sivil katliamlar Birleşmiş Milletler binası önünde protesto edildi. İnsani drama dikkat çekmek isteyen eylemciler üzerlerinde mesaj taşıyan bilboardlar olan 3 kamyonu yan yana dizdi. Mesajda ''Suriye'de 500.000 kişi hayatını kaybetti nasıl oluyor da Güvenlik Konseyi hala harekete geçmiyor?'' diye soruldu...

ABD'nin New York kentindeki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi önünde Suriye'nin Doğu Guta bölgesinde yaşanan insani duruma dikkat çekmek için eylem düzenlendi.

Doğu Guta gündemiyle toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin başladığı sırada üzerinde akıllı bilboard bulunan üç kamyonet, BM Genel Merkezi önüne geldi.

BM binası önüne gelen kamyonetlerin üzerinde ''Suriye'de 500.000 kişi hayatını kaybetti nasıl oluyor da Güvenlik Konseyi hala harekete geçmiyor?'' şeklinde yazılar yer aldı.

İşte ilginç ve bir o kadar anlamlı protestonun görüntüleri...

İngiltere ile satranç maçını Türkiye kazandı Ali Koç Jose Mourinho ile görüşme kararı aldı! Bir araya gelecekler Diyanet, Audi A8 makam aracının iade edildiğini duyurdu!
Sonraki Haber