Katliamdan 27 yıl sonra ortaya çıkan skandal

23 Kasım 1992’de Almanya Mölln'de Türklerin yaşadığı 2 ev NeoNaziler tarafından kundaklandı. Çıkan yangında ikisi çocuk 3 kadın can verdi. 9 kişinin de yaralandığı yangın sonrası kurbanların ailelerine gelen yüzlerce taziye ve destek mektubunun 27 sene boyunca belediye arşivinde saklandığı ortaya çıktı. 7 yaşındayken saldırıdan babasının ıslak havluya sarması sonucu kurtulan İbrahim Arslan, skandalın detaylarını TRT Almanca'da anlattı.

Almanya'nın kuzeyinde yer alan Hamburg yakınlarındaki Mölln kentinde, 23 Kasım 1992'de aşırı sağcı teröristler Türklerin yaşadığı iki ev kundaklandı.

Yangında 10 yaşındaki Yeliz Arslan, 14 yaşındaki Ayşe Yılmaz ve 51 yaşındaki Bahide Arslan hayatlarını kaybetti. 9 kişi de yaralandı.

Yaralılardan biri de olay günü 7 yaşında olan ve babaannesinin kendisini ıslak havlulara sarması sayesinde hayatta kalan İbrahim Arslan’dı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!