Katliam evinde dünyayı utandıracak izler

Superhaber Ermenistan ordusunun füzeyle vurduğu ve 5 kişilik Azerbaycanlı aileyi yok ettiği katliam evini görüntüledi. Top mermisiyle vurulan ve harabeye dönen evden geriye yürek burkan manzaralar kaldı.

This browser does not support the video element.

Pazar günü Ermeni ordusu Azeri topraklarına saldırdı. Saldırıda aynı aileden 5 kişi korkunç şekilde katledildi. SuperHaber geriye kan ve gözyaşının kaldığı katliam evini oda oda gezdi.

 

Mevlüt Yüksel Ermenistan ordusunun ani saldırısıyla yok olan Azerbaycanlı ailenin Kaşaltı köyündeki evine girdi. Top mermisi ile vurulan ve harabeye dönen evden geriye, duvarlarda kan izleri ve dehşete düşüren görüntüler kaldı. Katliamda bu evde ikisi çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerden biri de başarılı bir futbolcuydu. Naftalan ilindeki futbol takımında oynayan ve takımın en iyi futbolcularından olan, 13 yaşındaki Gurbanov Shahriyar Nadir'in ölümü üzerine, UEFA bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Amerikalı ünlü rapçiden alkışlanan Filistin'e destek konuşması Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!