Kate Moss'tan 30 yıl sonra gelen fotoğraf itirafı!

Ünlü manken, fotomodel Kate Moss'tan kariyerinin 30. yıldönümünde büyük bir itiraf geldi. Moss, 15 yaşındayken istemeye istemeye çektirdiği çıplak fotoğraflardan büyük pişmanlık duyduğunu söyledi.

Modaya meraklı olun ya da olmayın Kate Moss'u tanımayan yoktur. Bu bir gerçek. 90'ların en ünlü modellerinden biri olan 44 yaşındaki İngiliz modeli kariyeri boyunca her zaman büyük tasarımcıların şovlarında izledik. Özellikle genç kızlar için bir idol ve ikon olan model, her ne kadar özel yaşamı yüzünden eleştirilse de hala milyonlarca hayrana sahip. Hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenleri anlatan Moss ''En büyük pişmanlığım, 15 yaşındayken verdiğim çıplak pozlar'' açıklaması yankı uyandırdı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı