Kastamonu'da heyelan! 2 araç toprak altında kaldı

Kastamonu-İnebolu karayolunda sağanak yağış sonrası oluşan heyelanda iki araç toprak altında kaldı. Yol ulaşıma kapatılırken, bölge halen sağanak yağışın etkisi altında. Yetkililer, mecbur kalınmadıkça yola çıkılmaması tavsiyesinde bulunuyor.

This browser does not support the video element.

Kastamonu'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle İnebolu karayolu üzerinde birçok bölgede heyelan meydana geldi. Küre ilçe girişinde sağanak yağışla birlikte sel taşkınları da yaşandı.

Küre ilçe girişinde heyelan nedeniyle Recep Turan ve Salih Balta’ya ait araçlar toprak altında kaldı. Yaşanan heyelan sonrası Kastamonu-İnebolu karayolunda ulaşım dururken toprak altında kalan araçların kurtarılması için Karayolları ekiplerince çalışma başladı.

Ekipler, Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde birçok bölgede yola taşan toprak ve taş yığınlarını kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bölge halen sağanak yağışın etkisi altında. Yetkililer, mecbur kalınmadıkça yola çıkılmaması tavsiyesinde bulunuyor.

Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi