Mehmet Altıparmak: Göztepe yerde yatmaya gelmiş

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Göztepe maçının ardından "Rakibimiz 1 puan almaya ve yerde yatmaya gelmiş" dedi.

This browser does not support the video element.

Kasımpaşa, Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, Göztepe’nin müsabaka anında zaman geçirmeye yönelik oyun oynadığını belirterek,

“Kaybettiğimiz 2 puan var bunun için üzgünüz. Maçın basından sonuna kadar bir şeyler yapmaya, üretmeye çalışan takımdık. Rakibimiz sadece puan almaya ve yerde yatmaya gelmiş diyebiliriz. Çok fazla yerde yattılar. Futbolda bunlar var ama yarın benim takımım da bunu yaparsa bize de söyleyin veya yazın. Yerde yatan zamana oynayan takım olmayacağız" şeklinde konuştu. 

'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga!