Antalyaspor'dan Kasımpaşa'da müthiş geri dönüş

Süper Lig'İn teknik direktörsüz kalan iki takımını karşı karşıya getiren maçta Kasımpaşa ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı. Paşa, 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Akdeniz ekibi yoğun yağmur altında oynanan maçın 90+2'nci dakikasında beraberliği buldu.

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa ile Antalyaspor, 2-2 berabere kaldı. 8'de Fode Koita, 65'te Armin Hodžić'in attığı gollerle 2-0 öne geçen Lacivert-Beyazlılar, bu avantajını  koruyamadı. Akdeniz ekibi 72'de Nuri Şahin'in kullandığı duran toptan Veysel Sarı'nın attığı kafa golüyle skoru 2-1'e getirdi. 90+2'de Sidney Sam ceza sahası içinde oluşan karambolde dört Kasımpaşalı savunmacı arasından golü attı ve takımına 1 puan kazandırdı.

Geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 3-1 geriye düştüğü maçı 3-4 kazanmasına rağmen teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yolları ayıran Kasımpaşa, maça yardımcı antrenör Erkan Çoker yönetiminde çıktı. 

Yenilmezlik yerisini 5 maça taşıyan Paşa, puanını da 12'ye yükseltti. Süper Lig'in hocasız bir diğer takımı olan Antalyaspor ise yardımcı antrenör Sedat Karabük'le çıktığı ikinci maçında güzel bir geri dönüşe imza attı. 5 maçtır kazanamayan Kırmızı-Beyazlılar puanını 9 yaptı.

Kasımpaşa milli aradan sonra Konyaspor'a konuk olacak. Antalyaspor ise derbide Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber