Kasım ayı aşk değil ayrılık getirdi!

Medya Takip Merkezi'nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı kasım ayı magazin raporu açıklandı. Rapora göre geçtiğimiz aya ayrılık ve boşanma haberleri damga vurdu.

MTM’nin raporuna göre, kasım ayında en çok konuşulan ünlü isimler belirlendi.

Şarkıcı Sıla'nın, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası ve konunun yargıya taşınması, ekim ayının son günlerinde gündeme bomba gibi düşmüştü. Kasım ayı boyunca medyada olaylı ayrılığa dair haber ve yorumların ardı arkası kesilmezken, bir diğer ayrılık haberi de Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinden geldi. Aniden duyulan ve hızla yayılan haberle gözler ünlü çifte çevrildi.

Kasım ayında ayrılık ve boşanma haberleri birbiri ardına gelirken, Demet Akalın ve Okan Kurt’un barıştıklarını duyurmaları, magazin gündeminde olumlu bir etki oluşturdu.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları