Kasaba Doktoru ve Hayat Bugün Savaşında Seyirci Son Sözü Söyledi!

Türk televizyonlarında hastane dizilerinin ayrı bir yeri vardır. Geçtiğimiz yıllarda Doktorlar dizisiyle başlayan furya Mucize Doktor ile devam etti. Bu sezon ise TRT 1'de Kasaba Doktoru ve Show Tv'nin Hayat Bugün dizileri var. Reytingleri olumlu seyreden iki dizi için seyirci de tarafını seçti

Hayat Bugün dizisi ikinci bölümüyle ekrana geldi. New Amsterdam'ın uyarlaması olan dizinin son bölümü izleyiciye sezon boyunca nasıl bir dizi izleyeceğinin sinyallerini verdi. New Amsterdam'daki ters köşeleri ilerleyen bölümlerinde göreceğimiz Hayat Bugün dizisin oyuncuları arasında Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir, Ulaş Tuna Astepe ve Tansel Öngel gibi usta isimler yer alıyor.


Öte yandan TRT 1'de devam eden Kasaba Doktoru dizisi de Cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. İki dizinin de hastane dizisi olması takipçileri de ister istemez karşı karşıya getiriyor. Sosyal medya etkileşimi birçok dizinin önünde olan Kasaba Doktoru bu alanda bir adım önde olsa da Hayat Bugün'ün yeni bölümleriyle bu arayı kapatması bekleniyor.

KASABA DOKTORU MU, HAYAT BUGÜN MÜ?

ARC Film imzalı Kasaba Doktoru'nun oyuncuları arasında Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Ozan Akbaba ve Vildan Atasever gibi usta isimler yer alıyor. Bu Cuma 22. bölümü ekrana gelecek Kasaba Doktoru Uluçınar Hastanesi'nde geçerken Hayat Bugün Hisarönü Hastanesi'nde geçiyor.

İki dizi de sosyal medyada oldukça etkileşim alıyor. Ancak toparlanan hikayesi ve uzun süredir seyirciyle kurduğu iletişim Kasaba Doktoru'nu bir adım önde tutuyor. İlerleyen haftalarda bu yarışın sonuçlarını göreceğiz.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber