Kaş tatili olaylı geçti! Aleyna Tilki'ye esnaftan tepki: Kimsen kimsin

Aleyna Tilki, gizemli erkek arkadaşı ile tatil için Kaş'a gitti. Ünlü şarkıcının erkek arkadaşının kullandığı araç tur şirketlerinin tabelalarına hasar verince esnaf ve Aleyna Tilki arasında gerilim yaşandı.

Şarkıları ve dikkat çeken sahne tarzları ile sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, gizemli erkek arkadaşı ile gittiği Kaş'ta bazı olaylar yaşadı.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Ünlü şarkıcının aracını erkek arkadaşı kullandığı sırada tur şirketlerinin tabelalarına hasar verdi. Şarkıcının direksiyon başındaki gizemli arkadaşına, esnaf ''Yavaş olsana kardeşim, dikkatli ol. Tabelalarımızı kırılıyor'' deyince devreye Tilki girdi. Tilki, esnafa ''Ben Aleyna Tilki’yim'' dedi.

''TABELALARIMIZA ZARAR VERDİ''

Genç popçunun sözleri üzerine esnaftan, ''Kimsen kimsin. Doğru düzgün kullansın aracı. Tabelalarımıza zarar verdi'' tepkisi geldi. Tilki aldığı karşılığın ardından olay yerinden uzaklaştı.

ARACI BOZULUNCA TATİLİ UZADI

Aleyna Tilki, bu olayın ardından bir sıkıntı ile daha karşı karşıya geldi. Tilki'nin aracı yolda bozuldu. Kaş'ta çekici arayan şarkıcı, tatiline bir gün daha uzatma zorunda kaldı. 

Meteorolojiden İstanbul için yağmur uyarısı! Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! 3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne?
Sonraki Haber