Karısının öldüğünü kimseye söylemedi! Cesediyle sabaha kadar uyudu...

Kağıthane'de 69 yaşındaki Alzheimer hastası Hanife K. eşiyle birlikte yaşadığı evde hayatını kaybetmesinin ardından kocası kimseye haber vermeden cansız bedeni ile sabaha kadar aynı evde uyuduğu ortaya çıktı. Talihsiz kadının hayatını kaybettiği oğullarının sabah eve gelmesinden sonra çağrılan sağlık ekiplerinin kontolü sırasında anlaşıldı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Kağıthane'de 69 yaşındaki Alzheimer hastası Hanife K. doğum günü olan 5 Mayıs akşamı hayatını kaybetti.

SABAHA KADAR KİMSEYE HABER VERMEDİ

Hangi sebeple hayatını kaybettiği bilinmeyen Hanife K'nin eşi Kemal K.'nin sabaha kadar eşinin vefat ettiğini kimseye haber vermediği bildirildi. Talihsiz kadının hayatını kaybettiği, oğlunun sabah eve gelmesinden sonra çağrılan sağlık ekiplerinin kontrolü sırasında anlaşıldı.

POLİS, KOCASINDAN ŞÜPHELENDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda Kemal K.'nın eşinin ölüm haberini kimseye vermemesinden dolayı şüphelendiği ve soruşturma başlattığı öğrenildi.Eş Kemal K., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, Hanife K'nin cansız bedeninin ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü belirtildi.Hanife K.'nın kesin ölüm nedeniyle detaylı otopsi raporundan sonra belli olacak.

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar