Karısını taciz eden adama etek ve sütyen giydirdi! Sokak sokak gezdirdi

Pendik'te eşini bir süredir taciz ettiğini iddia ettiği kişiye Ercan O. etek ve sütyen giydirerek sopayla döve döve polis merkezine götürdü. Ercan O.'nun tacizci adamı sokak sokak gezdirdiği o anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda iddiaya göre; Metin T. isimli kişi, Tuğba O. isimli kadını evinin çevresine gelerek rahatsız etti.

PLAN YAPIP RANDEVU AYARLADI

Bunu öğrenen kadının kocası Ercan O. da kendince plan yaptı. Ercan O., plan doğrultusunda eşine Metin T.'yi arattırdı ve kendi evlerine randevu ayarlattı. Ercan O., eve gelen Metin T.'yi yakalayarak önce sopayla dövdü.

SOPAYLA DÖVE DÖVE KARAKOLA GÖTÜRDÜ

Ardından Ercan O., Metin T.’ye sütyen ve etek giydirdi. Ercan O. daha sonra elindeki sopayla Metin T.'yi sokak ortasında döve döve karakola götürerek teslim etti.

İKİSİ DE SERBEST BIRAKILDI

Polis Merkezi'nde Metin T. ve Ercan O. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Metin T. serbest bırakıldı. Metin T.’yi sopayla dövdüğü gerekçesiyle adliyeye sevk edilen Ercan O. da sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

İstanbul Boğazı köpürüyor! Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar...