Karısını bıçakla öldürüp av tüfeğiyle intihara kalkıştı

Alanya'da markette çalışan eşiyle tartışan kişi, eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Ardından av tüfeğiyle kendine ateş ederek intihara kalkışan kocanın yaralı olarak yerde emeklediği anlar çevredekiler tarafından görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Antalya'nın ilçesi Alanya'ya bağlı Oba Mahallesi Fabrika Caddesi üzerinde akşam saatlerinde bir markette dehşet anları yaşandı.

43 yaşındaki Yahya Y., eşi Gönül Y.’nin çalıştığı markete gitti. Burada eşiyle tartışmaya başlayan öfkeli koca eşini defalarca bıçakladı. Daha sonra da yanında getirdiği pompalı tüfekle kendine ateş etti.

Yahya Y.'nin kanlar içerisinde marketin dışarısına kadar emekleyerek yürüdüğü anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı Yahya Y.’yi ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Şahıs, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya'ya sevk edildi.

Bıçaklanarak öldürülen Gönül Y.’nin cansız bedeni ise savcı incelemesinin ardından Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!