Kardeşlerim Dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun İmaj Değiştirdi

Kardeşlerim Dizisinde Asiye Rolüyle dikkat çeken 16 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri oldu. Yeteneği ile göz dolduran Su Burcu Yazgı Coşkun imaj değiştirdi.

Kariyer basamaklarını bir bir tırmanan Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun dizide Onur Seyit Yaran ile iyi bir Çift oldu. İki oyuncu da genç hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor.

Kardeşlerim dizisinin bu kadar başarılı olmasında Su Burcu Yazgı Coşkun'un önemli bir payı olduğu kesin. Şöhret basamaklarını bir bir tırmanan 16 yaşındaki oyuncu özel bir fotoğraf çekimi için kameraların karşısına geçti. Yeni imajıyla çok konuşulacak olan genç oyuncu şimdiden merak konusu oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun yeni saç stiliyle hayranlarından tam not aldı. Çok hoş bir enerjisi ve farklı bir tarzı olan Su Burcu Coşkun, “Küçükken maskülendim, erkek gibi davranırdım. Prenseslerden hoşlanmazdım. Prenses denmeni sevmezdim. Ama büyüdükçe prensesleri, feminen şeyleri çok sevmeye başladım” diye konuştu.

Dizide Asiye ve Doruk'un masalsı aşkına da değinen genç oyuncu ilerleyen günlerde daha farklı sürprizlerin yer alacağını söyledi.

İstanbullular dikkat! Bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Galatasaray - Sivasspor maçına İtalyan hakem atandı
Sonraki Haber