Kardeş kurşunuyla katledilen Melek Aslan cinayetinden çarpıcı detaylar!

Diyarbakır’da kardeşi Mustafa Aslan tarafından öldürülen Melek Aslan (24) cinayetinde azmettirici olduğu öne sürülen eski sevgili Orhan Vatansever’in, Melek Aslan’a 10 bin Euro olan alacağına karşılık 100 bin liralık senet imzalattığı ortaya çıktı. Öte yandan ifadesi ortaya çıkan Vatansever'in, "Ailesine gerekeni yapın dedim yanlış anlamışlar" sözleri de dehşete düşürdü.

Ardında ailesine bıraktığı mektupla Türkiye’nin gündemine oturan Melek Aslan cinayetinde ilginç iddialar ortaya atılıyor. Fuhuş yaptığı iddiasıyla kardeşi Mustafa Aslan’ın katlettiği Melek Aslan’la cinayetin azmettiricisi olarak tutuklanan eski sevgilisi Orhan Vatansever'in "Azar" isimli arkadaşlık uygulaması üzerinden bir buçuk yıl önce tanıştıkları öğrenildi.

İddiaya göre Vatansever, Ekim 2019'da Melek Aslan'ı ailesiyle tanıştırmak için Sakarya'ya götürdü. Bir süre sonra Orhan Vatansever Melek Aslan'ı ailesinin yanında bırakarak Almanya'ya döndü.

6 Kentte kuvvetli yağış bekleniyor! Tedbirinizi alın... Mourinho'nun, Fenerbahçe için istediği bomba liste belli oldu! Fenerbahçe Mourinho ile anlaştı, tüm Avrupa basını ayağa kalktı! İskoçya - İsrail maçında Filistin protestosu: Direğe zincirledi! Sneijder'den, Mourinho'ya telefon: Onunla konuştum, Fenerbahçe'ye... Survivor All Star'da rekabet ve heyecan artıyor!