Karantinadaki eşiyle kavga edip çatıya çıktı, çocukları sokakta oynadı

Antalya'da Covid-19 karantinasında bulunan eşiyle kavga eden kişi çatıya çıkarak intihar etmek istedi. Çiftin iki çocuğu, babaları çatıda intihar girişiminde bulunurken sokakta bisiklete binmeye devam etti.

This browser does not support the video element.

Antalya'da koronavirüs sebebiyle karantinada bulunan eşiyle tartışan, temaslı Sezer K. (42), oturduğu 3 katlı apartmanın çatısına çıkıp intihar etmek istedi.

Çatıya çıkan Sezer K.'yı görenler durumu 112'ye bildirdi. Kısa süre içinde adrese gelen ekipler, Sezer K.'yı ikna etmek için uğraştı. Aşağıya taş ve cam parçaları atan adamı ikna çabasına tüm akrabaları da katıldı.

Bu arada çiftin temaslı olduğu belirtilen iki oğlu ise sokakta bisiklete binmeye devam etti. Sezer K., 7 saatin sonunda ikna edilerek polis merkezine götürüldü.

DHA

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi