Karantinada olması gerekirken belediyeye gelince yakalandı!

Karabük Belediyesi binasında 'pes' dedirten bir olay yaşandı. Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gereken şahıs, belediyeye su depozitosunu almaya gelince yakalandı. Belediye girişinde bekletilen Iraklı adam, filyasyon ekibi tarafından alınarak hastaneye getirildi.

This browser does not support the video element.

Karabük'te korona virüs testi pozitif çıkan ve evinde karantinada olan Irak uyruklu bir kişi, virüs tedavisinde kullandığı ilaçlar bitince karantinasının sona erdiği sanarak, evinden çıkıp kapattığı suyun depozitosunu almak için belediyeye gitti.

"SU PARASINI ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKMIŞ"

HES kodu olmadığından belediyeye alınmayan, daha sonra kodu alarak geri gelen şahıs Karabük Belediyesi girişinde görevlilerin HES Kodu sorgusunda karantinada olduğu tespit edilince durum 112 ekiplerine ve polise bildirildi.

Öğle paydosunu çıkan belediye personelinin meraklı gözlerle baktığı Iraklı vatandaş belediye girişinde yere çömelerek ekiplerin gelmesini bekledi.

Şahıs, koruyucu elbiselerle Karabük belediyesine gelen görevliler tarafından ambulansa alındı.

Belediyeyi ayağa kaldıran adam, kapattığı suyun parasını almaya geldiğini, kullandığı ilaçların bittiğini söyleyerek, kendini savundu.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim