Karadenizli yarışmacı, kardeşine kızıp programı terk etmek istedi! / VİDEO

'Yaparsın Aşkım' programında kardeşine sinirlenen Karadenizli yarışmacı, stüdyoyu terk etmek istedi. Asabi yarışmacı, program sunucusu İlker Ayrık'ın araya girmesi ile zor sakinleşti.

İlker Ayrık'ın sunumuyla, FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Yaparsın Aşkım' isimli yarışma programının finalinde sinirler gerildi.

YARIŞMAYI TERK ETMEK İSTEDİ

Yarışma boyunca sempatik tavırlarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri güldüren Karadenizli yarışmacı Soner, finalde istediği penaltı atışlarını yapamadığı gibi kurtarışlarda da etkisiz kaldı. Bu esnada stüdyodaki kardeşi tarafından Uğur tarafından sert bir dille uyarılan Soner, eldivenleri çıkartarak yarışmayı terk etmek istedi.

İLKER AYRIK ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Sunucu İlker Ayrık'ın araya girmesi ile güçlükle sakinleşen Soner, yarışmaya devam etti. Bu dakikalardan sonra da eşiyle birlikte istediği atışları ve kurtarışları yapamayan Karadenizli yarışmacı, arabayı rakibe kaptırdı.

Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı
Sonraki Haber