Karadeniz'den kahreden haber! Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, diğeri kayıp

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denize giren bir genç çırpınmaya başladı. Arkadaşı da onu kurtarmak için denize atladı. Çırpınan genç dalgalar arasında kaybolurken, arkadaşı son anda kurtarıldı. Sahil Güvenlik ekipleri denizde kaybolan genci aramaya devam ediyor.

This browser does not support the video element.

Zonguldak'ta akşam saatlerinde Ereğli plajlar mevkiinde denize giren Yusuf E. (19), bir süre sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşının boğulduğunu fark eden Ali K.(19) kurtarmak için denize girdi fakat kendisi de dalgalara kapıldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar denize girerek Ali K.'yı kıyıya çıkardı. Diğer vatandaşlar ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Ali K.'ya ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Ali K.'nın tedavisine hemen başlanırken yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde kaybolan Yusuf E.'yi bulmak için arama başlattı. Ekipler gencin eşyalarını alarak incelemelerde bulunurken, itfaiye ve sağlık ekipleri de teyakkuzda bekliyor.

Öte yandan vatandaşların arama çalışmalarını meraklı gözlerle izlediği görüldü.

İHA

Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı